Sarajevo Unlimited 2016

Forum business inovacija

2-3.11.2016. godine
Sarajevo


Pogledaj video

Koncept

  • Najbolje od inovacija u regiji

  • Sarajevo Unlimited je dvodnevna konferencija koja na jednom mjestu okuplja sve relevatne institucije, kompanije, organizacije, startupe i investitore sa ciljem promocije inovacija u biznisu, inovativnog poslovanja i korištenja resursa startup kompanija. Kao prvi sajam inovacija na Balkanu promovišemo talente i inovativna rješenja kao dodatak postojećim poslovnim idejama, te umrežavamo potencijalne partnere između kompanija i investitora. Pored toga važan cilj organizacije prvog događaja ove vrste u regiji je i promocija Bosne i Hercegovine kao plodnog tla za međunarodne investicije kroz promociju uspješnih bosanskohercegovačkih startup i biznis priča, te zadržavanje „pameti“ i mladih talenata. U konačnici želimo da Sarajevo Unlimited rezultira novim radnim mjestima, novim investicijama i poboljšavanju bosanskohercegovačke ekonomije. Pridružite nam se kako biste sebi obezbijedili priliku za direktan pristup inovativnim proizvodima koji će zasigurno zauvijek promijeniti Vaš način razmišljanja. Povežite se sa ostalim uspješnim pojedincima iz regije, te započnite strateška partnerstva koja će Vašoj kompaniji stvoriti nove prilike za uspjeh.

  • „Uticaj inovacija i tehnologije na budućnost poslovanja i razvoja biznisa“


Govorit ćemo o inovacijama i start-upima koji su istinski promijenili način poslovanja nekih kompanija u regiji, te kako sprovedba tih ideja može promijeniti način na koji se poslovanje vodi i kako inovacije mijenjaju tržišta za koja su namijenjene. Možete očekivati iscrpan program, iskusne govornike, ključne poruke, globalne igrače i intenzivno umrežavanje.

PREZENTACIJE

PANELI

SAJAM INOVACIJA

UMREŽAVANJE

Prednosti

Koga ćete sresti

1.000 učesnika

iz svih sfera poslovanja sa posebnim fokusom na IT i finansijski sektor budući da upravo oni direktno i indirektno utječu na bh. ekonomiju

Predstavnike vladinih institucija

sa svih nivoa u Bosni i Hercegovini uz podršku Ureda premijera Bosne i Hercegovine, gdina. Denisa Zvizdića

30 govornika

sa uspješnim poslovnim pričama

20+ inovacija

iz različitih sfera

20 najuspješnijih bh. start-upa

koji su spremni za državno i međunarodno tržište sa inovativnim poslovnim idejama.